POVODOM DANA POLICIJE Pohvaljena dva pakračka policajca

POVODOM DANA POLICIJE Pohvaljena dva pakračka policajca

 

Sutra je Sveti Mihovil kojeg hrvatska policija slavi kao svog zaštitnika te je 29. rujna proglašen kao Dan policije. Gradonačelnica Anamarija Blažević u povodu toga svim policijskim službenicima uputila je čestitku „uz želju da nastave uspješno čuvati red i mir u našem gradu i domovini“.

U policijskoj upravi Požeško-slavonskoj središnje obilježavanja održano jučer u Požegi kada su na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade položeni vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na sve poginule pripadnike MUP-a. Vijenci su položeni i kod zgrade policije na spomen obilježju poginulim pripadnicima specijalne policije “Trenk” nakon čega je policijski kapelan Željko Volarić u crkvi svetog Lovre u Požegi služio svetu misu za poginule pripadnike MUP-a.

Povodom Dana policije načelnik PU požeško-slavonske Željka Grgić za profesionalno, odgovorno i stručno postupanje u izvršenju zadaća iz djelokruga Ministarstva unutarnjih poslova  RH pohvalio je 16 djelatnika među kojima i pakračke policajce Božidara Šoštarića i Dalibora Plavčeka.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone