Poduzetnički centar Pakrac: Objavljen je E-Impuls, pripremite projekte!

Poduzetnički centar Pakrac: Objavljen je E-Impuls, pripremite projekte!

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijava E-Impuls. U sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. dodijelit će se bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu od 250.000.000 kuna mikro i malim poduzećima.

90138645-1024x614_c

Poziv je namijenjen poticanju investicija u početna ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga. Potpore u okviru ovog poziva namijenjene su pravnim ili fizičkim osobama koje se bave ekonomskom djelatnošću, a koje su mikro i mala poduzeća.

Cilj je potaknuti mikro i mala poduzeća u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga bespovratnim potporama u svrhu jačanja konkurentnosti. Najniža vrijednost potpore koja se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 30.000 kuna odnosno najviša 300.000 kuna. Maksimalan intenzitet potpore koja se može dodijeliti malom poduzeću iznosi 65 posto, a mikro poduzeću 85 posto.

Kako nam je rekao Vladimir Gazić, stručni suradnik u Poduzetničkom centru Pakrac, zainteresirani se mogu javiti u Poduzetnički centar Pakrac gdje im stručni tim može objasniti kako postati prihvatljivi prijavitelj, predložiti opciju koja određenoj djelatnosti najbolje odgovara i sastaviti kompletnu dokumentaciju potrebnu za prijavu na E-Impuls i dobivanje bespovratnih sredstava.

Više informacija poduzetnici mogu dobiti na stranici www.pc-pakrac.hr, na broju 034/290 – 650, emailu: [email protected] ili osobnim dolaskom u Poduzetnički centar Pakrac.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email