PROGRAM “GEA OPROSTI” Pakračani na jutarnjem vježbanju

PROGRAM “GEA OPROSTI” Pakračani na jutarnjem vježbanju

Jutarnjom tjelovježbom ispred Srednje škole Pakrac jutros je započeo program „Gea oprosti“ koji već tradicionalno organizira Palijativni tim „LiPa“, a kojim različitim aktivnostima tijekom travnja žele skrenuti pažnju na kvalitetu okoliša i način življenja.

Pakrački srednjoškolci tako su današnje jutro započeli zagrijavanjem uz aerobic i zdrav doručak koji su im pripremili članovi PT LiPa, a veselo je bilo i u dječjem vrtiću gdje su starije grupe vrtićke djece uz mnogo smijeha sudjelovale u ranojutarnjem vježbanju te tako obilježili Dan zdravlja.

Sljedeće aktivnosti započinju 15. travnja kada će članovi Palijativnog tma „LiPa“ u suradnji s pakračkim i lipičkim dječjim vrtićima posaditi stabla na jezeru Ramincu i uz Pakru u „Veneciji“. Idućeg dana, 16. travnja bit će organizirana kreativna radionica u lipičkom dječjem vrtiću, a s počekom u 18 sati bit će održano i javnozdravstveno predavanje dr. Jasmine Kovačević.

Članovi i volonteri Palijativnog tima „LiPa“ 18. travnja na pakračkoj tržnici besplatno će građanima mjeriti tlak i šećer u krvi, a program završava 29. travnja kreativnom radionicom u Gradskoj knjižnici Pakrac.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email