Počeli upisi u programe vrtića i glazbene škole

Počeli upisi u programe vrtića i glazbene škole

Upisi djece u dječji vrtić „Maslačak“ za pedagošku godinu 2020./2021. počeli su jučer i traju do 29. svibnja, a zahtjeve za upis sa potrebnom dokumentacijom roditelji mogu predati elektroničkim putem na e-mail info@dvmp.hr ili poštom na adresu Dječji vrtić Maslačak Pakrac, Matice hrvatske 13/b, 34550 Pakrac.

Djeca se upisuju u program jaslica i u cjelodnevni te skraćeni vrtićki program, a osim zahtjeva za upis, roditelji su dužni dostaviti presliku iskaznice imunizacije te potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu najkasnije prvog dana pohađanja programa.

Zahtjev za upis može se preuzeti na web stranici vrtića www.dvmp.hr ili samo iznimno u prostorijama tajništva vrtića. Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobiti na telefon 313-416, svakog radnog dana u vremenu od 8 do 12 sati.

Otvorene su prijave i za upis u školsku godinu 2020./2021. Osnovne glazbene škole Pakrac, koje traju do 12. lipnja. Škola provodi upis u program glazbenog vrtića (5-6 godina) i početničkog solfeggia (7-8 godina) dok za polaznike trećeg razreda općeobrazovnih ustanova (9 godina) provode upis u programe instrumenata odnosno 1. razred osnovne glazbene škole. Od instrumenata, djeca mogu odabrati: klavir, flautu, harmoniku, gitaru, tamburu, violinu, violončelo, klarinet i trubu.

Za polaznike glazbenog vrtića i početničkog solfeggia mjesečna participacija iznosi 60 kuna, a za učenike glazbene škole od 1.-6. razreda ona iznosi 120 kuna, no ukoliko istu pohađaju i sestra ili brat participacija za drugo dijete od 1.-6. razreda plaća se 60 kuna dok je za treće i svako naredno besplatna. Ukoliko učenik nema vlastiti instrument, može ga iznajmiti u vrtiću po cijeni od 50 kuna mjesečno (za električni pianino taj iznos je 150 kuna).

Upisnica se može preuzeti na sljedećem linku, te ju se zajedno s potrebnom dokumentacijom može poslati na e-mail glazbena@ogs-pakrac.skole.hr. Sve dodatne informacije oko upisa mogu se dobiti na navedeni e-mail ili telefon 511-024.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email