POČELA SPORTSKA 2020. Prvi nastupili kuglači i bridžisti

POČELA SPORTSKA 2020. Prvi nastupili kuglači i bridžisti

Turniri u kuglanju i bridžu bile su prve sportske manifestacije održane u Pakracu u 2020. godini već prvoga vikenda nove godine.

Na kuglačkom turniru narodnim načinom, što je 2. i 3. siječnja organizirala Sportska zajednica Grada Pakraca, uz sudjelovanje 19 ekipa iz Pakraca, Lipika, Lipovljana i Kutine pobijedila je ekipa KK Sloga za koju su nastupali Ilija Turković stariji, Dragan Blažević i Vitomir Juranović. Oni su bacajući svaki u „čišćenje“ tri puta po 5 hitaca na četiri staze srušili 356 čunjeva, šest više od ekipe KK Slavonski banovac u sastavu Sadmir Delihodžić, Albert Jirasek, Davor Špelić, Andrej Marin i Srećko Belac. Oni su tako obranili drugo mjesto koje su osvojili i lani kada je ovaj turnir igran prvi put, a osvojio ga je KK Pakrac. Treća je i ove godine bila ekipa iz Kutine.

Istoga vikenda, prošlog mjeseca i službeno osnovan Bridž klub Pakrac, održao je turnir  na kojem su osim domaćina nastupili i bridžisti iz Siska i Banja Luke. U konkurenciji osam parova pobijedili su Siščani Milan Đukić i Zlatko Unetić ispred pakračkog para Vjekoslava Šuperine i Valentina Sencija. Drugi pakrački par Darko Baronica i Damir Rendić je bio četvrti. U ekipnom djelu turnira slavila je momčad Siska koja je u finalu tijesno sa 17:14 pobijedila BK Pakrac.  U prvom krugu Pakračani su uvjerljivo bili bolji od ekipe Banja Luka 1, a Siščani od ekipe Banja Luka 2.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email