PLESNI KLUB „DOLCE“ Završna priredba ispunila Hrvatski dom

PLESNI KLUB „DOLCE“ Završna priredba ispunila Hrvatski dom

Tradicionalna završna priredba plesnog kluba „Dolce“, skoro je u potpunosti ispunila jučer navečer dvoranu doma „dr. Franjo Tuđman“ brojnim gledateljstvom koje je došlo uživati u programu koji je s polaznicima pripremila njihova voditeljica Marijana Verčej.


Kroz petnaest točaka programa u kojoj su mini, mala, srednja i velika grupa pokazale što su pripremale minule godine, brojnim okupljenim roditeljima i članovima obitelji predstavljene su novousvojene i dodatno razvijene plesne vještine polaznika koje su bile nagrađene zasluženim pljeskom.


Anita Adžijević Dašek, predsjednica plesnog kluba, sa zadovoljstvom je u obraćanju gledateljima istaknula da je ovo već šesta godina njegovog djelovanja, a sinoćnji nastup bio je i vrlo emotivan, jer je ujedno bio i oproštaj od njegovih članica Gee Zandone, Nikol Vacek i Barbare Krejči koje su završetkom srednje škole započele novo poglavlje u životu i kreću na fakultet.

FOTOGALERIJA

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone