PLESNI KLUB DOLCE Uspješan vikend u Požegi

PLESNI KLUB DOLCE Uspješan vikend u Požegi

Požega je ovog vikenda bila domaćin plesnog natjecanje Dance World Cup -DWC (A razina natjecanja) i Cro Dance Challenge -CDC (B razina natjecanja)  na kojem su sa šest koreografija nastupile i plesačice Plesnog kluba Dolce Pakrac-Lipik osvojivši pet prvih mjesta.

Prvo mjesto su osvojili u natjecanju Cro Dance Challenger grupa „Barbi“ s koreografijom „Hipa hopa ples“, u kategoriji Mini MTV Comercial, Grupa „Gea“ s koreografijom „Ki kiš kiša“, u kategoriji Children Open Formation, a i nagradu za najbolje kostime.

Pobjednici su i grupa Paula sa koreografijom „Dječačka nesloga“, u kategoriji Children  Open Large Group kao i  duo Anja i Nikolina s koreografijom „In the mirror“, u kategoriji Children Modern Duo, te Grupa 10 s koreografijom „Try my pain“, u kategoriji Youth Modern Large Group osvojeno uz nagradu za najbolju grupu/formaciju na natjecanju.

U natjecanju za  Dance World Cup, Grupa 10 u suradnji sa plesačem Josipom, požežaninom, i koreografija „Oni ne znaju tko sam ja“, u kategoriji Senior Lyrical and Contemporary Small Group osvojila je drugo mjesto. Sve koreografije su rezultat rada trenerice Marijane Verčej.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email