PLESNI KLUB “DOLCE” Plesnom čarolijom obilježili završetak plesne sezone

PLESNI KLUB “DOLCE” Plesnom čarolijom obilježili završetak plesne sezone

Tradicionalna završna priredba Plesnog kluba „Dolce“ jučer navečer ispunila je kino dvoranu Hrvatskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ roditeljima, bakama i djedovima koji su došli uživati u programu, a koji je s polaznicima pripremila njihova voditeljica Marijana Verčej. To je bila 5. po redu „plesna čarolija“ kojom plesačice obilježavaju završetak plesne sezone.

Kroz 16 točaka programa u kojoj su mini, mala, srednja i velika grupa pokazali što su male plesačice pripremale tijekom godine, predstavljene su novousvojene plesne vještine polaznika koje su bile nagrađene zasluženim pljeskom. Kako je istaknuto, Plesni klub u prošloj godini bio je vrlo aktivan sudjelujući na nastupima u Pakracu i Lipiku, ali na brojnim gostovanjima unutar i izvan županije.

Kako je rekla Vedrana Fiala, predsjednica Plesnog kluba „Dolce“, zahvalu upućuje svima koji su svojim trudom i zalaganjem bili dijelom rada kluba protekle godine, od plesača i plesačica, njihovih roditelja koji su se angažirali i na treninzima i prilikom organizacije nastupa, gradovima Pakracu i Lipiku na podršci, kao i KPD-u Sloga što im je izašao u susret s prostorom za treninge i nastupe.

Nakon svečanog dijela programa, plesačice i njihovi roditelji su druženje su nastavili ispred Hrvatskog doma prigodnim domjenkom.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone