PLESNI KLUB “DOLCE” PAKRAC-LIPIK Gradonačelnica ugostila zlatne plesačice

PLESNI KLUB “DOLCE” PAKRAC-LIPIK Gradonačelnica ugostila zlatne plesačice

Nakon tri osvojena zlata na natjecanju „International Dance Open 2017.“ i izravnog plasmana na Svjetsko prvenstvo u plesu, koje će se ove godine održati u Rimu, pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević ugostila je u svom uredu Plesni klub Dolce Pakrac-Lipik. U ime „Dolcea“, gradonačelnici je za gostoprimstvo i čestitke zahvalila predsjednica Kluba Anita Dašek.

„Čestitam vam, cijelom Plesnom klubu, ponosna sam na vas i drago mi je što mogu ovdje iz prve ruke čuti kako je to izgledalo. Čestitam i roditeljima plesačica koji se odriču puno stvari kako bi omogućili djeci putovanja na natjecanja i sve što bavljenje plesom sa sobom nosi. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da odete na Svjetsko prvenstvo u Italiju jer ste to zaista i zaslužile“, rekla je gradonačelnica Blažević dodavši kako će Grad Pakrac pomoći u financiranju puta u Rim koliko god bude u mogućnosti, ali da će sudjelovati i u pronalaženju sponzora i skupljanju donacija za ovaj veliki poduhvat. Na kraju razgovora sa zlatnim plesačicama u opuštenoj atmosferi, podijelila im je suvenire s pakračkim motivima uz riječi „da se uvijek prisjetite gdje ste počele svoje prve plesne korake“.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone