Hrvatski dom: Pjesma i poezija za Gogu

Hrvatski dom:   Pjesma i poezija za Gogu

Humanitarnim koncertom za prikupljanje sredstava za pomoć u liječenju naše sugrađanke Goranke Bojčić Romić i besplatnom kontrolom šećera u krvi Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara u Požeškoj biskupiji – ogranak Pakrac te  KPD „Sloga“ bili su organizatori sinoćnjeg obilježavanja  Svjetskog dana zdravlja pod motom „Pobijedi dijabetes“ u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman.

2

U sklopu obilježavanja, osim besplatnog mjerenja šećera u krvi, građani su se mogli podrobnije  informirati o dijabetesu kroz izložene i darovane  materijale darovane Hrvatskog saveza dijabetičarskih udruga.

4

Glavni događaj večeri bio je humanitarni koncert naziva „Ljubav“, kombinacija glazbe i poezije, a  glazbenim nastupima i donacijama odazvali su se i lokalni glazbenici te gosti; Ženska pjevačka skupina KPD “Sloga“, Arkana Unplugged, Jozo Jozz Hodak, Josip Nešo Knežević i Ivana Kelečić Parag, Toni Mandušić, Davor Pečanić i Dino Moulis, Srećko Draksler, VIS “Kuparića put” sa Šolte, Dalibor Prohaska i te Osnovna glazbena škola Pakrac točkom zaposlenika i vokalnim ansamblom. Uz pjevanje i ples, s nekoliko pjesama iz zbirke „Eros u jutarnjim satima“ gledatelje je počastila i  autorica Senka Slivar Rendulić.

3

Pakračani i Lipičani još jednom su pokazali veliko srce prikupivši oko 8.600 kuna za svoju sugrađanku.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email