PISMO IZ VARAŽDINA Traži se jedna pakračka Snježana

PISMO IZ VARAŽDINA Traži se jedna pakračka Snježana

 

Neobično pismo smo dobili ovih dana od kolege novinara iz Varaždina Drage Labaša, a tema je pakračka – jedna od priča o našim stanovnicima u doba prognanstva 1991. godine.

U njemu piše: „Profesor sam u mirovini i živim u Varaždinu. Za vrijeme Domovinskog rata i inače bavio sam se novinarstvom. U Varaždinu su boravili mnogi izbjegli građani i djeca. Prilažem jedan objavljeni članak o jednoj djevojčici koja je došla u Varaždin kod rodbine i pohađala jedan vrtić. Bila je veoma draga i umiljata djevojčica koju sam zaista zavolio i o njoj napisao priloženi članak. Kako sada imam 74 godine a i Snježana je odrasla osoba volio bih je upoznati. Mogla bi to biti i lijepa priča za novine. Vjerojatno možete uči u trag te djevojčice (sada odrasle žene). Ako ju pronađete javite mi ili organizirajte neki susret.“

U prilogu je njegova mail adresa i broj mobitela kao i isječak iz novina s datum 12. studenog 1991. godine koji objavljujemo u cijelosti.

Prepozna li netko traženu Snježanu Pavlović tko ima neki kontakt s njom molimo da nam to javite u naše uredništvo kako bi kolegi u Varaždinu ispunili želju.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email