PETICA: Osmogodišnjaci izborili bjelovarsku završnicu

PETICA: Osmogodišnjaci izborili bjelovarsku završnicu

Završnim utakmicama grupne faze odigranim u Pakracu 28. i 29. siječnja u uzrastima U8 i U10 malonogometni turnir Petica stigao je do svoje završnice koja će narednog vikenda biti odigrana u dvorani bjelovarskog srednjoškolskog centra. Pakračku školu nogometa će u Bjelovaru predstavljati momčad Hajduk Zeleni koja je završnicu osmogodišnjaka izborila s pet pobjeda u grupi bez primljenog pogotka uz gol razliku 19:0.

U istoj kategoriji kroz dvotjedni turnir plasman na završnicu nije uspjela izboriti ekipa Hajduk Bijeli koja je ove godine, prema riječima trenera Siniše Grubišića, skupljala iskustvo i minute ubilježivši pri tom  jednu pobjedu i to protiv vršnjaka iz Garića 2, no unatoč tome bit će najvjerniji navijači Zelenima koji u borbu za medalje kreću u nedjelju 5. veljače kad je predviđen završni turnir za ovaj uzrast.

Limači trenera Darka Kelemena (U10) koji su u ovogodišnjoj Petici nastupili s dvije ekipe nisu uspjeli osigurati nastavak natjecanja. Ekipa Hajduk Zeleni je u grupnoj fazi ostvarila dvije pobjede protiv Lipika 2 i Garića 2, ali i dva tijesna poraza od Lipika 1 i Daruvara što u konačnici nije bilo dovoljno za bjelovarsku završnicu, dok je ekipa Hajduk Bijeli kroz dva vikenda ostvarila jednu pobjedu uz tri poraza.  Unatoč porazima trener Kelemen je zadovoljan nastupima svojih igrača, a naročito odlukom da na Petici nastupi s dvije ekipe kako bi sva djeca osjetila turnirski način natjecanja i odigrala zaslužene minute.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email