U PETAK 16. PROSINCA: Dođite na Božićni sajam!

U PETAK 16. PROSINCA: Dođite na Božićni sajam!

Prigodne božićne rukotvorine i dekoracije uz neizostavne slastice, božićne pjesme i plesovi najmlađih, koncert Endija te dolazak Djeda Božićnjaka dio su programa Božićnog sajma koji će biti održan u petak 16. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića u Pakracu.

Od 14 sati lokalne udruge i OPG – i na štandovima će izložiti svoje proizvode, a tijekom sajma u popodnevnim satima posjetitelji će moći razgledati izložbu božićnih ukrasa u Muzeju grada Pakraca.

Kulturno-umjetnički program započinje u 16,30 sati na kojem će nastupiti mališani Dječjeg vrtića “Maslačak”, članovi KUD-a “Seljačka sloga” iz Prekopakre, članovi KPD „Sloga“, učenici Osnovne škole braće Radić kao i članovi velikog zbora Osnovne glazbene škole Pakrac, a prije samog programa bit će proglašeni i nagrađeni najljepše prigodno uređeni izlozi onih vlasnika ili obrtnika koji su prijavili na nedavno objavljen javni poziv Turističke zajednice Grada Pakraca.

U 18 sati najavljen je koncert Endija Schrottera kao i dolazak Djeda Božićnjaka što će zasigurno razveseliti one najmanje, a osim podjele poklona i druženja, klinci i klinceze moći će se i fotografirati s najdražim bradatim starcem.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email