U PETAK 16. PROSINCA: Dođite na Božićni sajam!

U PETAK 16. PROSINCA: Dođite na Božićni sajam!

Prigodne božićne rukotvorine i dekoracije uz neizostavne slastice, božićne pjesme i plesovi najmlađih, koncert Endija te dolazak Djeda Božićnjaka dio su programa Božićnog sajma koji će biti održan u petak 16. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića u Pakracu.

Od 14 sati lokalne udruge i OPG – i na štandovima će izložiti svoje proizvode, a tijekom sajma u popodnevnim satima posjetitelji će moći razgledati izložbu božićnih ukrasa u Muzeju grada Pakraca.

Kulturno-umjetnički program započinje u 16,30 sati na kojem će nastupiti mališani Dječjeg vrtića “Maslačak”, članovi KUD-a “Seljačka sloga” iz Prekopakre, članovi KPD „Sloga“, učenici Osnovne škole braće Radić kao i članovi velikog zbora Osnovne glazbene škole Pakrac, a prije samog programa bit će proglašeni i nagrađeni najljepše prigodno uređeni izlozi onih vlasnika ili obrtnika koji su prijavili na nedavno objavljen javni poziv Turističke zajednice Grada Pakraca.

U 18 sati najavljen je koncert Endija Schrottera kao i dolazak Djeda Božićnjaka što će zasigurno razveseliti one najmanje, a osim podjele poklona i druženja, klinci i klinceze moći će se i fotografirati s najdražim bradatim starcem.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone