PCP PAKRAC: Prezentacija za poduzetnike o pravnim pitanjima

PCP PAKRAC: Prezentacija za poduzetnike o pravnim pitanjima

Poduzetnički centar Pakrac organizira 27. lipnja s početkom u 10 sati za sve zainteresirane poduzetnike prezentaciju o rizicima poduzetničkog pothvata  i  pravnim aspektima, Zakonu o radu u praksi te o novinama u upravljanju sudskim postupcima koja će biti održana konferencijskoj dvorani PCP-a.

Poziv na prezentaciju

Gosti predavači, profesorica dr.sc. Dubravka Akšamović  i  Lidija Šimunović, asistentica s Katedre trgovačkog prava Pravnog fakulteta u Osijeku,  te Ivan Sarić, pravni savjetnik pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, na prezentaciji će približiti aktualne pravno – ekonomske probleme kroz tri navedene teme, a po završetku izlaganja sudionici će imati priliku raspravljati i postavljati pitanja.

Kako nam je rekla Jelena Ugrica, stručna suradnica u Poduzetničkom centru Pakrac, budući da je svaki pravni slučaj sam po sebi specifičan i zahtijeva nešto više vremena, svi zainteresirani poduzetnici se mole da eventualna pravna pitanja i probleme s kojima se u poslovanju susreću, a pokrivaju ih navedene teme, dostave prije same prezentacije, odnosno do petka, 17. lipnja do 10 sati na adresu jelenaugrica2312@gmail.com kako bi se predavači stigli pripremiti.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email