Pakrački mali streličari: Patrik Amić državni prvak, ekipno oborili državni rekord

Pakrački mali streličari: Patrik Amić državni prvak, ekipno oborili državni rekord

Patrik Amić, član Streličarskog kluba „Kuna“,  na jučerašnjem prvenstvu Hrvatske za djecu do 14 godina održanom na nogometnom stadionu Krimeja u Rijeci u konkurenciji 70-ak mladih streličara, odličnim nastupom osvojio je titulu državnog prvaka u stilu goli luk.

FB_IMG_1466409410776

Uz njega su nastupili i klupski kolege Alojzije Majstorović i Mateo Jurgec osvojivši odlično 4. odnosno 5. mjesto u disciplini goli luk. Njih trojica ekipno su također osvojili 1. mjesto i postavili novi državni rekord napravivši  1517 krugova za razliku od prijašnjeg rekorda koji je iznosio 1226 krugova.

“Ponosni smo kao klub na naš dečke, posebno i zbog jake bure koja je taj dan zadavala poprilične muke streličarima. Uspjeli su savladati vjetar što je velika stvar jer je i odraslima vrlo teško pucati u takvim uvjetima. Da su naši mali streličari ozbiljni i predani u svom radu, govori činjenica kako su uz redovite treninge, a posebno u zadnja dva tjedna priprema za ovo prvenstvo, uložili mnogo truda, strpljenja i vremena“, rekao nam je Dario Marošević, član SK „Kuna“ i jedan od trenera te dodao kako našim malim streličarima predstoji još nekoliko turnira pred ljetnu stanku.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email