PALIJATIVNI TIM LiPa Raznovrsnim aktivnostima nastavljen program „GEA, OPROSTI 2018“

PALIJATIVNI TIM LiPa Raznovrsnim aktivnostima nastavljen program „GEA, OPROSTI 2018“

Program palijativnog tima LiPa nastavio se najavljenom akcijom mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi koje su provodili „ambasadori dobročinstva“, tj. volonteri iz školskih klupa srednje škole Pakrac, od 8 do 10 sati na gradskoj tržnici.

Za sutra najavljen plan sadnje stabla upriličen je danas, a snage su udružili,  uz članove palijativnog tima, djelatnice i mališani dječjeg vrtića Maslačak i gradonačelnica Anamarija Blažević. Posađeno je stablo ukrasnog bagrema, a dječje igralište kod vatrogasnog doma dobilo je  i ime: Dječji park GEA. Ovo je postala već tradicionalna akcija, jer je ovo već treće stablo koje je posađeno na ovom igralištu, a namjera je da se svake godine posadi još po jedno.

Oni koji žele saznati kako dodatno poboljšati svoje zdravlje mogu se večeras u 17 sati priključiti edukativnoj radionici na temu „Zdrave zamjene za šećer“ koju će u kuriji Janković voditi Mira Radanović i Vesna Božić, dok će sutra na istoj lokaciji u 18 sati Ivica Mateš održati predavanje na temu „Socijalizacija branitelja u društvu“.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email