Palijativni tim LiPa: U pakračkoj vijećnici održan Gein sajam

Palijativni tim LiPa: U pakračkoj vijećnici održan Gein sajam

U nedjelju 24. travnja u Gradskoj vijećnici Pakrac održan je Gein sajam što je ujedno bio i posljednji dio trotjednog programa, organiziranog od strane Palijativnog tima LiPa povodom Svjetskog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje.  Hendikepiran lošim vremenom, sajam je s predviđenog otvorenog preseljen u zatvoreni prostor što je rezultiralo slabijim odazivom udruga, no cilj i ispunjen, a predviđeni program odrađen.

Prisutne je pozdravio dr. Goran Čičin Radin Sarajlić: “Svrha ovog programa je osvješćivanje i povezivanje s prirodnim poretkom  koji je u nama i oko nas. Ključna riječ je – ravnoteža.  Ideja je na lokalnoj razini uvjeriti svakoga od nas, dakle pojedinca, da s malo razuma i tolerancije možemo puno učiniti za ravnotežu unutar naše zejednice… Nije potrebno puno velikih riječi i velike energije jer priroda nam pomaže, ona funkcionira na malim promjenama energije i tu se pokušava postići taj sklad. Mi nastojimo dokazati da je to moguće. “

U skučenom prostoru dojam sajma spasili su učenici Srednje medicinske škola iz Pakraca, radovima  izrađenim na Danima bez dnevnika, koje su prisutnima ponudili po simboličnim cijenama, kao i Udruga invalida rada Pakrac – Lipik koja se predstavila vlastitim prodajnim štandom.

Nedjeljno popodne uveličali su svojim nastupima članovi Aikido društvo Daruvar prezentirajući svoju vještinu, dok su plesnom dijelu programa nastupile plesne skupine Dolce i Pingvini..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email