PAKRAČKI MALONOGOMETNI TURNIR: Treći put pobjednik Stragatrans

PAKRAČKI MALONOGOMETNI TURNIR: Treći put pobjednik Stragatrans

Ekipa Stragatrans treću godinu za radom je pobjednik pakračkog malonogometnog turnira. Oni su sinoć u završnici s uvjerljivih 6:1 pobijedili siračku ekipu  Bistro Bond/Drvopromet. U utakmici za treće mjesto ekipa Šuma Šugić s 5:3 je pobijedila ekipu organizatora Mali most/CB Ruža.

Prvoplasiranoj ekipi je pripalo 12.000 kuna, drugoj 4, trećoj jedna, a četvrtoj večera. Kod pojedinaca  za najboljeg igrača je proglašen Antonio Fogl iz ekipe Bistro Bond/Drvopromet, a njegov kolega iz ekipe Sanjin Romazdi je najbolji golman. Tihomir Novak iz pobjedničke ekipe je najbolji strijelac, a najbolji mladi igrač je Karlo Kligl iz ekipe organizatora. Nagrade najboljim ekipama i igračima uručila je pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević.

Između dvije zadnje turnirske utakmice nastupila je zagrebačka grupa Barhazard koja je demonstrirala umijeće street work out (akrobacije oko šipke).

VIDI FOTOGALERIJU

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone