PAKRAČKE OBRAZOVNE USTANOVE Većina pakračkih prosvjetara u štrajku

PAKRAČKE OBRAZOVNE USTANOVE Većina pakračkih prosvjetara u štrajku

Za pakračke osnovce i srednjoškolce danas nema nastave. Većina pakračkih prosvjetara priključila se štrajku nastavnika i drugih zaposlenika osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske.

U Osnovnoj školi braće Radića Pakrac svi nastavnici su u štrajku i redovna nastava nije organizirana, jedino radi program produženog boravka. Kako je rekla ravnateljica Sanja Delač, malobrojna djeca koja su ostala u školi su zbrinuta, dok su ostala sigurno poslana kući ili im je organiziran javni prijevoz za učenike putnike.

Štrajku su se priključili i svi učitelji u Osnovnoj glazbenoj školi Pakrac, a neki učitelji vanjski suradnici koji će nastavu unatoč štrajku držati, o tome će telefonski obavijestiti svoje učenike.

Većina radnika Srednje škole Pakrac nije u štrajku. Za učenike koji dođu u školu je organiziran odgovarajući oblik odgojno-obrazovnog rada. Učenički dom Srednje škole Pakrac radi i pruža potpunu skrb učenicima-korisnicima usluga doma, stoji u obavijesti na službenim stranicama pakračke srednje škole.

Kako su nam potvrdili sugovornici, prema trenutnim informacijama kojim raspolažu, sutra će se održati redovna nastava u svim obrazovnim ustanovama u Pakracu.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email