PAKRAČKA ŽUPA 22. festival duhovne glazbe “Hodočašće u došašće”

PAKRAČKA ŽUPA 22. festival duhovne glazbe “Hodočašće u došašće”

Festival duhovne glazbe “Hodočašće u došašće” koji se održava 22. godinu za redom, bit će upriličen 7. prosinca u Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman” na kojem će, uz domaćine članove pakračkog župnog zbora Vita Nova, nastupiti još šest vokalno-instrumentalnih skupina.

Ovaj glazbeno-duhovni susret započet će svetom misom u 17,30 sati u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije koju će predvoditi požeški biskup mons. dr. Antun Škvorčević, a vjernici će prije mise u 17 sati imati prilike i za svetu ispovijed. Koncert je zakazan u 18,30 sati na kojem će vjernici moći uživati u duhovnoj glazbi, a koja je ujedno priprema za nadolazeći blagdan Božića.

Kao i ranijih godina, medijski pokrovitelj festivala “Hodočašće u došašće” je Hrvatski katolički radio, a organizator ovog duhovnog događaja je pakračka župa i glazbena skupina “Vita Nova” uz pokroviteljstvo Grada Pakraca.

I danas je ovaj glazbeno-duhovni susret dio pastoralnog programa za mlade Požeške biskupije, a prvi festival organiziran je 1998. godine.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email