Povodom Svjetskog dana zdravlja: Pakračani na jutarnjem vježbanju

Povodom Svjetskog dana zdravlja:   Pakračani na jutarnjem vježbanju

Pakračani su današnje jutarnje sate proveli vježbajući na više lokacija u gradu kako bi obilježili Svjetski dan zdravlja, a ovu zabavnu manifestaciju drugu godinu organizirao je Palijativni tim „LiPa“.

2

Tako su ove godine jutarnje tjelovježbe koje su vodili Mirela Miletić, dr. Goran Sarajlić, Marin Keremeci i Mario Tušek, održane na pet lokacija; u Gradskoj bolnici Pakrac, Policijskoj postaji, zgradi općine, Domu zdravlja te Dječjem vrtiću „Maslačak“ gdje su se vježbanju mogli priključiti i zaposlenici ovih ustanova.

3

Organizatori su se pobrinuli da svatko pronađe sebi najbolji način vježbanja, a dobro raspoloženih vježbača bilo je različitih dobnih skupina koji su sudjelovali u pilatesu, gimnastici ili kružnim treninzima. Ovo neformalno i edukativno druženje završilo je ispred Srednje škole Pakrac, zajednički vježbajući aerobik uz voditeljicu Mirelu Miletić, da bi se kasnije svi počastili zdravim doručkom.

4

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone