Pakrac ima prvaka: Matija Tessari prvak Hrvatske u supercrossu!!!

Pakrac ima prvaka: Matija Tessari prvak Hrvatske u supercrossu!!!

Matija Tessari novi je prvak Hrvatske u supercrossu! Do ovog izvanrednog uspjeha Matija je došao proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske voženom  Krašiću kod Jastrebarskog. Nastupio je u dvije utrke u kojima je zauzeo drugo, odnosno prvo mjesto što je sveukupno bilo dovoljno za titulu prvaka.

„U supercrossu se voze pretežno kraće, ali tehnički zahtjevnije staze koje od vozača traže puno više tehnike i koncentracije. Vozi se više krugova bogatih skokovima i zavojima. Snašao sam se odlično, pokazao sam najviše od 11 natjecatelja koji su se natjecali ove sezone u Supercrossu u mojoj kategoriji B Open koja je inače najjača kategorija u B ligi i u njoj se nalaze uglavnom motori od 450 ccm. Istu kategoriju vozim i u Motocross konkurenciji i proteklog sam vikenda vozio u Zaboku na zajedničkom prvenstvu Hrvatske i Slovenije i obje utrke bio treći pa sam trenutno u ukupnom poretku na drugom mjestu s prihvatljivim zaostatkom za vodećim koji ću probati nadoknaditi već narednog vikenda kada je natjecanje u Gornjoj Petričkoj te na skorom  zajedničkom prvenstvu Hrvatske i Slovenije u Sentvidu pored Ljubljane“, rekao nam je Matija.

Naprijed Matija, uzmi im sve!!

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone