PAKRAC OPEN 2020/PAROVI: Naslov Siščanima, Rosić i Čubrilo uzeli utješni turnir

PAKRAC OPEN 2020/PAROVI: Naslov Siščanima, Rosić i Čubrilo uzeli utješni turnir

Teniski turnir parova „Pakrac Open 2020“, igran 20. rujna na teniskim terenima u sklopu pakračkog Sportsko-rekreacijskog centra, završio je pobjedom sisačkog para Perković/Huskić koji je u finalu sa sa 63 46 (TB 10:4) pobijedio suparnike iz Nove Gradiške, bratski par Magdić/Magdić. Pobjednik utješnog turnira bio je pakračko-daruvarski dvojac Rosić/Čubrilo, a naslov su osigurali pobjedom 8:8 (TB 10:4) protiv Daruvarčana Galijaša i Poljančanina Gamaufa. Sportske nagrade najboljima uručila je gradonačelnica Anamarija Blažević.


Ovogodišnje izdanje turnira privuklo je 16 parova iz Novske, Kutine, N. Gradiške, Siska, Daruvara te Pakraca i Lipika. Nakon prvih mečeva koje su igrani na 9 dobivenih gemova turnir se razdvojio na glavni i utješni (poraženi u 1. kolu).
„Zadovoljni smo što smo od raspisa prijava turnir rasprodali praktično u jednom danu te odmah nakon toga blokirali daljnje prijave. Ograničili smo broj sudionika na 16, a odličan odaziv možemo pripisati kvalitetnom radu članova našeg kluba koji su igrali i turnire u okruženju i tako se povezali s igračima koji danas uzvraćaju nastupom na našem turniru, rekao nam je Jure Rosić ispred TK Pakrac, organizatora ovog turnira, te obavijestio da ove godine neće biti „Pakrac Opena“ u singlu. Sve zbog poznate situacije oko korone i preporuke oko racionaliziranja javnih okupljanja. Dogodine, međutim, ako se situacija popravi Rosić najavljuje dva Pakrac Opena – jedan ovakav u parovima te onaj u singlu.
O snazi nedjeljnog turnira dovoljno govori i podatak da su svi domaći parovi – ako pod domaće vodimo Lipičane te pojedine već udomaćene Daruvarčane – završili u utješnom dijelu, ali su ga s druge strane tako učinili prilično atraktivnim lokalnim ljubiteljima tenisa.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email