PAKRAC I LIPIK Narudžbe iznad 200 kuna KTC dostavlja kući!

PAKRAC I LIPIK Narudžbe iznad 200 kuna KTC dostavlja kući!

S ciljem izbjegavanja gužvi kao i napuštanja sigurnosti vlastitog doma trgovački lanac KTC izašao je u susret potrošačima i uveo dostavu na kućni prag za narudžbe vrjednije od 200 kuna. Usluga se odnosi na mjesta udaljena do 5 kilometara od mjesta narudžbe, ali u našem slučaju ona je nešto proširena i odnosi na gradove Pakrac i Lipik te bliža okolna mjesta (uključujući Dobrovac, D. Čaglić, Kusonje). Niti kupci s udaljenijeg područja (do 20 kilometara) neće ostati uskraćeni za dovoz robe na kućni prag, ali će oni (udaljeni 5-20 kilometara) trebati naručiti robe u vrijednosti iznad 500 kuna.

„Roba se može odabrati putem web kataloga kao i iz kataloga koji potrošačima redovito pristižu fizičkim putem preko naših dostavljača, a precizna narudžba predaje se telefonom ili mailom. Naručena roba bit će dostavljena na vaš kućni prag sljedećeg radnog dana u vremenu od 8-17 sati“, kazala nam je Melanija Bahnjik, direktorica pakračkog KTC-a.

„U katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Kod naručivanja potrebno je ostaviti ime i prezime, adresu te kontakt telefon. Plaćanje ćete izvršiti gotovinom kod preuzimanja narudžbe“, stoji u uputama za potrošače koji će ovim putem naručiti robu.

Dostava robe je potpuno besplatna. Narudžbe se zaprimaju od ponedjeljka do subote od 8-17 sati na telefon 034/638-985; e-mail: pakrac-69@ktc.hr

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email