OŽB POŽEGA: Pakrac do Nove godine bez promjena

OŽB POŽEGA: Pakrac do Nove godine bez promjena

Prof. dr. Željko Glavić ponovo je dobio četverogodišnji mandat na čelu Opće županijske bolnice Požega. Izbor Upravnog vijeća Bolnice s kraja lipnja početkom srpnja potvrdio je ministar zdravlja Dario Nakić. Prof. Glavić na čelu je požeške bolnice u različitim nazivima ove ustanove i s različitim nazivima čelne dužnosti još od 1990. godine.

Nakon imenovanja nam je potvrdio da se za sada ne predviđaju nikakve promjene u statusu pakračke bolnice koja je od 1. siječnja 2014. godine dio požeške. O tome je imao nedavno sastanak sa županom Alojzom Tomaševićem, gradonačelnicom Anamarijom Blažević i pakračkim stručnim vijećem na kojem je zaključeno da se do daljnjega organizacijski neće ništa mijenjati u ustrojstvo pakračke bolnice. Tim više jer se u rujnu očekuje od Ministarstva zdravlja prijedlog novog ustrojstva bolničke mreže u RH kao kompletnije vizije hrvatskog zdravstvenog sustava. Također, do Nove godine će biti jasniji financijski rezultati sadašnjeg bolničkog ustroja i eventualna mogućnost samostalnog rada pakračkog dijela ove bolnice.

Do tada, kaže prof. Glavić, nema potrebe niti zadirati u postojeću rukovodnu strukturu u Pakracu, pa na čelu pakračke bolnice i dalje ostaje dr. Slavica Klaić.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email