OVOGODIŠNJI JAVNI RADOVI Produženi za dva mjeseca

OVOGODIŠNJI JAVNI RADOVI Produženi za dva mjeseca

Dobre vijesti u gradsku upravu su došle iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Obavijesti su Grad Pakrac da se ugovor o financiranje ovogodišnjeg projekta javnih radova, započetih u lipnju s rokom trajanja od 4 mjeseca, produžuju za dva dodatna mjeseca. To znači da će 20 osoba koje su tada dobili privremeno zaposlenje na četiri mjeseca automatski produžuti radni odnos za još dva mjeseca i trajat će do polovine prosinca.

Osim njih vijest je obradovala Odsjek za stambeno komunalne poslove Grada Pakraca jer će time moći mirnije i kvalitetnije odraditi  započete  i planirane radove na jesenskom održavanju zelenila.

Osim na redovnim poslovima uz vlastiti komunalni pogon, javni radovi u su nedavno započeli i na uređenju dijela šetnice u Aleji kestena, na potezu iza hotela Pakrac pa do željezničkog prijelaza ispod Lozinca koji je unazad desetak godina u potpunosti zarastao i postao posve neupotrebljiv. Do sada je očišćeno osušeno drveće i izraslo raslinje, iskopana je ponovo trasa, a u nastavku će tijekom jeseni biti uvaljan kameni usitnjeni materijal. Na proljeće je predviđeno i postavljanje klupa i koševa za smeće tako da će u potpunosti, prvi put nakon rata, biti njime omogućena pješačka komunikacija.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email