OVOG VIKENDA Hajduk slavi stoti rođendan

OVOG VIKENDA Hajduk slavi stoti rođendan

Promocijom knjige „100 godina nogometnog kluba Hajduk Pakrac“, autora Duška Kličeka, u četvrtak s početkom u 19 sati u vijećnici u kuriji Janković će započeti središnji dio programa kojim naš nogometni klub obilježava sto godina postojanja.

Sat vremena kasnije u Muzeju grada Pakraca na istu temu će biti otvorena izložba kojom će fotografijama i raznim uporabnim predmetima biti predstavljena povijest organiziranog igranja nogometa u Pakracu i rad NK Hajduka. Tome će doprinijeti i 12-minutni film kojeg je po scenariju Duška Kličeka režirao Ivan Jakovljević koji će biti premijerno izveden u sklopu otvaranja izložbe.

U subotu s početkom u 11 sati u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman će biti održana svečana akademija na kojoj će današnje generacije igrača Hajduka prigodnim priznanjima zahvaliti generacijama prije njih koji su doprinijeli očuvanju u razvoju ovog najstarijeg pakračkog sportskog društva.

Svih sedam sadašnjih selekcija „Hajduka“ do Hrvatskog doma sa stadiona će doći u svečanom defileu koji će proći središnjim gradskim ulicama.

Poslijepodne na gradskom stadion u čast svog rođendana nastupi će mlađe selekcije kluba.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email