OVOG VIKENDA 8. SBB GIANT LIGA: Pakračani ponovo domaćini u Španovici i Kalvariji

OVOG VIKENDA 8. SBB GIANT LIGA: Pakračani ponovo domaćini u Španovici i Kalvariji

Biciklistički klub Titan iz Pakraca ovog će vikenda 27. i 28. kolovoza organizirati dvije utrke 8. Slavonske brdsko – biciklističke lige 2016. Subota je predviđena za 9. utrku sezone XCU Uphill Psunj 2016. koja će se voziti u dužini 20,3 kilometra sa startom u Španovici kod lovačkog doma i proteže se sve do vrha Psunja na Brezovom Polju, a vozit će je natjecatelji raspoređeni u 8 kategorija. Prijave natjecatelja i podjela startnih brojeva je od 13 do 14,30 sati kada će biti zaključenje startne liste.

Drugog dana u 11 i 13 sati predviđeno je startanje XCO utrka koja će se voziti u pakračkoj Kalvariji na cross – country kružnoj stazi dužine 1,9 kilometara. Vozači će bodove pokušati osvojiti na stazi dugoj od 4 do 9 krugova ovisno kojoj od osam kategorija natjecatelj pripada. Start je ispod zgrade dječjeg vrtića na Kalvariji.  Prijave se na  zaprimaju od 9 do 10,30 sati. Za tri prvoplasirana natjecatelja u svim kategorijama oba dana su predviđene sponzorske nagrade.

U generalnom poretku klubova 8. Rekreativne slavonske brdsko biciklističke Giant lige pakračka momčad „Titan“ se u konkurenciji 23 kluba nalazi na 7. mjestu, dok se u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji Elite Saša Jeftinić nalazi na 3. mjestu u konkurenciji 25 vozača.  U kategoriji Veterana A Marko Ljevar se nalazi na 15. mjestu od 25 natjecatela, Marko Šubr  je kod Veterana B vodeći u dosadašnjem poretku, a iza sebe je ostavio 22 vozača, dok je Vlado Tessari 2. od 8 vozača u Veteran C kategoriji.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email