OVOG ČETVRTKA U Hrvatskom domu ponovo“Slogin“  mjuzikl

OVOG ČETVRTKA U Hrvatskom domu ponovo“Slogin“  mjuzikl

U četvrtak 30. svibnja s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu glumačka družina okupljena u Kulturno prosvjetnom društvu „Sloga“ na projektu „Ne živiš snove dok spavaš- probudi se“, financijski podržan od fondova EU i Ministarstva kulture, ponovo će izvesti mjuzikl „Tko pjeva zlo ne misli“ u režiji Dubravke Špančić.

Bit će to treća izvedba ovog mjuzikla u Pakracu. Na pretpremijeri 16. svibnja mogli su ući samo pozvani, najviše obitelj izvođača te gosti koji su radili na projektu. Dan kasnije na premijeri svi zainteresirani nisu mogli u dvoranu koja je bila pretijesna pa je tako prve dvije izvedbe vidjelo oko 630 gledatelja. Kako interes kod publike i dalje postoji u „Slogi“ su se odlučili na još jednu pakračku predstavu, ovog četvrtka. Ulaz je kao i na prethodne dvije izvedbe besplatan.

Kako je rekla Dubravka Špančić, interes za predstavljanjem ovog vrlo uspješnog scenskog djela je prisutan i u drugim sredinama. Na kako su izvođači amateri, učenici ili studenti, zbog obvezama u školi ili na fakultetu u lipnju neće nastupati nego su to odgodili za jesen. Za sada su sigurni nastupi u Zagrebu u Centru za kulturu Trešnjevka te u Kutini, ali se razgovara i s Daruvarom te u ponovo sa  Zagrebom.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email