OTVORENO PRVENSTVO PAKRACA U RIBOLOVU: 17 natjecatelja u borbi za naslov

OTVORENO PRVENSTVO PAKRACA U RIBOLOVU: 17 natjecatelja u borbi za naslov

U organizaciji Športskog ribolovnog društva Pakrac, a pod pokroviteljstvom Grada Pakraca i Sportske zajednice u nedjelju se na lipičkom jezeru Raminac održava 10. Otvoreno prvenstvo Pakraca u ribolovu. Za razliku od prošle godine kad se natjecalo 13 ribiča, organizatoru se ove godine odazvalo njih 17 koji su, osim domaćih, pristigli iz Murskog Središća, Nove Gradiške, Sunje i Čazme.
Prema riječima Dejana Vondraka, jednog od organizatora, u lovu ribe udicom na plovak u ovogodišnjem natjecateljskom postavu na Ramincu su i reprezentativci Hrvatske s invaliditetom, prošlogodišnji svjetski prvaci kao i brojni reprezentativci svih uzrasta. Od domaćih natjecatelja izdvojio je mlade nade, kadete Davida Čataka i Vjerana Friša.
Nakon natjecateljskog dijela na pakračkom jezeru Pakurnovac bit će upriličena dodjela medalja te zajednički ručak za sve sudionike. Rezultate natjecanja objavit ćemo u našem tiskanom izdanju.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone