OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA Za početak nastave glazbeni program

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA  Za početak nastave glazbeni program

U školskoj godini 2018/19. glazbeno obrazovanje u Osnovnoj glazbenoj školi Pakrac će započeti  21 novi polaznik prvih razreda (tri više nego prošle godine) u instrumentima gitara, harmonika, viola, violina, klarinet i tambura pri čemu ima još po dva do tri mjesta za instrumente viola, violina i klarinet, a dodatni upisi će biti održani tijekom drugog tjedna rujna.

Prvi sat nastave za sve polaznike zakazan je za ponedjeljak 3. rujna u 17 sati kada će stariji učenici nove polaznike dočekati prigodnim glazbenim programom.

Kako je iz šestog razreda u lipnju izašlo 10 učenika doći će do blagog porasta broja učenika kojih će ujedno s predškolskim ove godine biti oko 120.

U tijeku su i natječaji za profesore. Adekvatno su od ranije popunjena tri radna mjesta, dok su za sedam koje su lani predavali nediplomirani profesori natječaji u tijeku.

Kako je rekla ravnateljica Alfreda Petani Grafina škola je tehnički adekvatno opremljena i nekih bitnih novosti u odnosu na prošlu školsku godinu nema osim što je u tijeku izmjena vanjske stolarije. Participacija roditeljima ostaje ista kao i godinama ranije i iznosi 120 kuna mjesečno.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email