OGŠ PAKRAC Ravnatelji glazbenih škola Slavonije i Baranje na skupu u Pakracu

OGŠ PAKRAC Ravnatelji glazbenih škola Slavonije i Baranje na skupu u Pakracu

Iskustva u pripremi i provedbi projekata europskih fondova te iskustva u radu s e-dnevnicima glavne su teme danas održanog Stručnog vijeća ravnatelja glazbenih škola Slavonije i Baranje čiji je domaćin bila Osnovna glazbena škola Pakrac.

Stručnom skupu koji je održan u koncertnoj sali pakračke glazbene škole nazočilo je 13 ravnatelja osnovnih i srednjih glazbenih škola iz Belog Manastira, Đakova, Nove Gradiške, Našica, Vukovara, Požege, Virovitice, Slatine, Županje, Vinkovaca i Valpova.

Skup koji je organiziran kao okrugli stol za razmjenu iskustava za poboljšanje uvjeta u nastavi glazbe pozdravila je Alfreda Petani Grafina, ravnateljica Osnovne glazbene škole Pakrac, a dobrodošlicu je iskazala i gradonačelnica Anamarija Blažević dodavši kako bi javnost trebala biti više upoznata s radom glazbenih škola koje su za sve sredine, posebno manje kao naša, velika vrijednost koju treba njegovati.

Nakon rada vijeća, posjetitelji imaju organiziran i obilazak Planinarskog doma Omanovac uz upoznavanje kulturne i povijesne baštine grada.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email