OGŠ PAKRAC Nagrađeni učenici predstavili se koncertom u “svojoj kući”

OGŠ PAKRAC Nagrađeni učenici predstavili se koncertom u “svojoj kući”

Drugi po redu godišnji koncert nagrađenih učenika, održan 30. svibnja u koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole Pakrac, okupio je na jednom mjestu sve nagrađene učenike ove ustanove koji su se s raznih natjecanja vratili s nagradama za ostvarene rezultate. Godina je bila plodna, nagrade su stizale s 9 raznih natjecanja, bile su brojne pa je i koncert imao čak 17 glazbenih točaka.

Kako je u uvodu kazala Alfreda Petani Grafina, ravnateljica OGŠ Pakrac, učenici su se natjecali i polučili uspjehe u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji, a između ostalog je izdvojila: „Vrlo smo ponosni na sve naše učenike, ali posebno na činjenicu da je iz naših redova potekao i Šimun Delišimunović, ove godine jedan od najboljih tamburaša u cijeloj državi“.

Osim pohvala na račun učenika, ravnateljica Petani je dio zasluga za učenička dostignuća pripisala i roditeljima rekavši da su pristigle nagrade ujedno priznanje i njima za nesebičan angažman tijekom glazbene godine. Nagrađenim učenicima i mentorima na kraju priredbe uručena su priznanja i prigodni pokloni.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email