OGŠ Pakrac – Koncert povodom Valentinova

OGŠ Pakrac – Koncert povodom Valentinova

Osnovna Glazbena Škola Pakrac u večernjim satima jučerašnjeg dana održala je povodom Valentinova koncert u prostoru Gradske vijećnice.

Kratak, ali izvrstan program ljubavne tematike otvorio je veliki zbor OGŠ Pakrac skladbom Greensleeves, a slijedio ih je na harmonici Leon Kaurin praizvedbom skladbe „Nostalgija“ R. Čavlovića, profesora u OGŠ Slatina. „Ljubavnu serenadu“ je na tamburi odsvirao Karlo Tomić – Bobaš, skladbu „Siciliana“ iznimno vješto Kristina Kosinc na flauti te „Ruski ples“ odlični Josip Slijepčević na harmonici. Koliko dobro profesori prenose svoje znanje na učenike pokazala je Biljana Sudar dojmljivom  izvedbom na gitari. Komorni sastav harmonikaša je izveo popularnu skladbu „Yesterday“, a „trioLA“ su odlično izveli skladbu „Deux Papillons“ na flautama i klaviru.

Veliki zbor OGŠ Pakrac koncert je zaključio izvedbom belgijske narodne skladbe „Nek svud ljubav sja“.

Ovogodišnji koncert je bio manjeg opsega od planiranog  jer su neki izvođači dan prije kao i na sam dan koncerta podlegli virozama koje su uobičajene za ovo doba godine. Želimo im brz oporavak!

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone