OGLED PAKRAČKIH KUGLAČKIH KLUBOVA Pakrac potvrdio dominaciju

OGLED PAKRAČKIH KUGLAČKIH KLUBOVA Pakrac potvrdio dominaciju

Kuglači KK Pakraca pobjednici su drugog kuglačkog turnira upriličenog u povodu Dana grada što je sinoć održan na pakračkoj kuglani. U skraćenom meču u kojem je 6 igrača bacalo po 60 hitaca oni su napravili uvjerljivo najviše (1614 čunjeva) i na taj način u izravnom ogledu s drugim pakračkim klubovima pokazali da su i dalje najbolji lokalni kuglački klub, ali i obranili titulu lanjskog pobjednika kada je ova sportska manifestacija odigrana po prvi put.

Drugi je bio Slavonski banovac sa 1533 srušenih čunjeva, treća ekipa Papuka s 1520, a posljednja Sloga Prekopakra s 1469 čunjeva.

Sadmir Delihodžić, predsjednik Sportske zajednice Grada Pakraca, kapetanu Pakraca Davoru Štoru uručio je pobjednički pehar, a sva 24 sudionika će medalje dobiti naknadno. Pojedinačno najbolji je bio Zvonko Gnezda koji je u 60 hitaca srušio 288 čunjeva, 14 više od drugog Žarka Štampfa. Organizator je ove godine bio KK Papuk.

Za pobjednički sastav sinoć su nastupili: R. De Zan, A. Juranović, Ž. Major, Z. Gnezda, D. Štor i V. Anušić.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone