ODVOZ SMEĆA: U siječnju još bez promjena

ODVOZ SMEĆA: U siječnju još bez promjena

Mada je ranije najavljeno, u siječnju režim i naplata odvoza kućnog smeća odvijat će se po istom modelu kao i prošlih godina. Razlog je to što za prelazak na naplatu po stvarno predanoj količini smeća još u Komunalcu, unatoč očekivanjima i najavama, nisu ostvareni tehnički uvjeti.

Da bi se kako je planirano, odvoz smeća naplaćivao po približno predanim količinama u Komunalcu su trebali čipirati sve kante koje se nalaze u domaćinstvima, te su im vanjski stručni suradnici trebali instalirati novi računalni program naplate te uslugu informatički povezati s čitačima čipova instaliranim na kamionima. Kako to nije dovršeno režim odvoza i naplate smeća do daljnjega ostaje isti, a o promjenama će potrošače obavijestiti na vrijeme. To znači da će i dalje potrošači bez obzira na broj kanti koje mjesečno ostave za pražnjenje plaćati isto ovisno broju članova domaćinstva.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone