Održana završna priredba Dječjeg vrtića „Maslačak“

Održana završna priredba Dječjeg vrtića „Maslačak“

Završna priredba Dječjeg vrtića „Maslačak“, koja je održana večeras, ponovo je ispunila pakračku sportsku dvoranu do posljednjeg mjesta i time potvrdila kako se radi o jednom od tradicionalno najposjećenijih događaja u gradu.

Tijekom jednosatnog programa, mnogobrojnoj su se publici predstavile sve odgojne skupine. Tako su nastupila najmlađa djeca, skupina malih „Engleza“ pa sve do predškolaca iz matičnog te svih pripadajućih područnih vrtića – pod Kalvarijom, iz Badljevine, Prekopakre i Donje Obriježi.

I ove su godine odgojiteljice, roditelji i djeca bili vrlo kreativni i maštoviti u pripremi kostima i koreografija kojima su se vrtićanci predstavili Pakračanima i još jednom potvrdili kako rade predano i vrijedno tijekom cijele godine.

Prisutne su pozdravile Višnja Klobučar, ravnateljica Dječjeg vrtića “Maslačak”, i Anamarija Blažević, pakračka gradonačelnica, zahvalivši odgojiteljicama i zaposlenicima koji su u pripremu ove završne priredbe uložili puno ljubavi, truda i vremena, a posebno djeci koja su marljivo uvježbala plesne korake i glazbene točke.

FOTOGALERIJA

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email