OGŠ Pakrac: Održan koncert filmske glazbe

OGŠ Pakrac:   Održan koncert filmske glazbe

Najpoznatije filmske skladbe bile su tematika sinoćnjeg koncerta učenika Osnovne glazbene škole Pakrac održanog u pakračkoj gradskoj vijećnici, a koji se drugu godinu za redom pokazao vrlo popularnim među učenicima i roditeljima.

2

U nešto manje od sat vremena koncerta tridesetak učenika svih dobnih skupina izveli su neke od najpopularnijih filmskih tema, tako je koncert otvorio veliki zbor i vokalna skupina „Contesse“ izvevši skladbu iz animiranog filma „Kralj lavova“, uslijedile su potom poznate teme iz filmova „Gospodar prstenova“, „Čarobnjak iz Oza“ i„Shrek“.

3

Osim izvedbi vokalne skupine i solo točki učenica Marte Filipović i Ane Kobetić, nastupili su i Lovro Olivier na klaviru s skladbom iz animiranog filma „Mala sirena“, a kvartet blok flauta izveo je skladbu iz filma „Knjiga o džungli“.

Pakrački učenici izveli su i skladbe iz poznatih hrvatskih filmova te je gromoglasni pljesak publike dobio i Komorni tamburaški orkestar sa skladbom iz filma „Duga mračna noć“, a koncert je završio najmlađima, polaznicima predškolskog solfeggia koji su otpjevali pjesmu „Dobro jutro“ iz najpoznatijeg hrvatskog dječjeg filma „Vlak u snijegu“.

4

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email