ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT: Svi za Danijela!

ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT: Svi za Danijela!

Brojni sugrađani dobre volje i velikog srca okupili su se sinoć u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“, na humanitarnom koncertu na kojem je prikupljana pomoć Danijela Vidovića Livadu, 24-godišnjaka koji je obolio od zloćudne bolesti.

Kako bi mu olakšali borbu s bolešću i pomogli njemu i njegovoj obitelji, njegovi prijatelji i  susjedi zajedno sa Udrugom mladih Mali most pokrenuli su humanitarnu akciju i organizirali koncert, a sav prikupljen novac bit će uručen Danijelovoj obitelji.

2

„Jako nam znači potpora u ovim teškim trenucima, što su prijatelji i sugrađani uz našeg Danijela“, rekla je sinoć Tatjana Vidović, Danijelova sestra koja se od srca zahvalila sugrađanima na velikom odazivu i suosjećanju.

Veliko srce pokazali su i glazbenici, članovi benda El Constido i tamburaškog sastava Posegana, kao i naš mladi lokalni bend Dos Guitarras, koji su se dobrovoljno odazvali i pjesmom doprinijeli istovremeno dirljivoj i veseloj atmosferi.

tam

el

dos

Mnogi građani odrekli su se svojih honorara i slobodnog vremena za organizaciju ovog događanja, a ovoj hvalevrijednoj akciji odazvali su se i članovi airsoft ekipe AT 53  koji su tijekom jučerašnjeg popodneva građanima demonstrirali ovaj sport na postavljenom poligonu ispred Hrvatskog doma i tako prikupljali donacije za Danijela.

at-53

Za sve vas koji niste bili u mogućnosti prisustvovati sinoćnjem koncertu, a želite financijski pomoći Danijelu, svoju donaciju možete uplatiti na račun: HR0623400093214373802 (Danijel Vidović, Pakrac).

dsc_7714

 

 

dsc_7694

dsc_7704

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email