ODRŽAN 3. MEMORIJALNI RUKOMETNI TURNIR “DINO PLAŽANIN” – RK LiPa četvrti

ODRŽAN 3. MEMORIJALNI RUKOMETNI TURNIR “DINO PLAŽANIN” – RK LiPa četvrti

U Gradskoj sportskoj dvorani danas je u organizaciji Rukometnog kluba LiPa održan 3. memorijalni rukometni turnir, posvećen našem prerano preminulom Pakračaninu i članu Rukometnog kluba LiPa Dini Plažaninu.

Na turniru su uz naše rukometaše iz RK LiPa sudjelovali rukometni klubovi iz Ivanić Grada, Popovače, Kutine, Daruvara i Požege. Nakon razigravanja po grupama, najboljima su se pokazali rukometaši RK Daruvar koji su osvojili prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je rukometašima Rk Ivanić Grad, dok je pobjedu u utakmici za treće mjesto odnijela momčad RK Moslavina iz Kutine koja je nadigrala naše mlade sportaše iz RK LiPa.

Na početku natjecanja kao predstavnik Grada dobrodošlicu rukometašima poželio je Denis Relota, tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca, koji je po završetku natjecanja čestitao svim sudionicima na sudjelovanju i  plasmanu te uz pomoć Dininog oca Maria Plažanina uručio sudionicima zaslužene nagrade i priznanja.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook49Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone