ODMARALIŠTE NA VIRU: U nedjelju ljetovanje započinju Velikogoričani i Lipičani

ODMARALIŠTE NA VIRU: U nedjelju ljetovanje započinju Velikogoričani i Lipičani

U odmaralištu Gradskog društva HCK “Cvrčak” na Viru u nedjelju je smjena gostiju. Prvu grupu koja se sastojala od 60-tak osoba Specijalne škole za djecu s posebnim potrebama Rudolf Štajner iz Daruvara, koji na Viru borave od 9. lipnja zamijenit će 50-tak polaznika isto takve škole iz Velike Gorice, kojima će to biti  prvi boravak u odmaralištu. U desetodnevnom boravku će im se pridružiti i 15-ero djece koja će na Viru boraviti o trošku socijalnog vijeća Grada Lipika koji su izabrani po socijalnim kriterijima u suradnji sa školama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nakon toga  svakih deset dana grupe u odmaralištu će se izmjenjivati sve do 2. rujna, a s područja Pakraca organizirano će ljetovati Udruga inkluzija, 30-ero djece izabrano i financirano od strane socijalnog vijeća Grada Pakraca i pakrački umirovljenici.

Za pojedinačno ljetovanje na Viru, mjesta će biti samo ako netko od postojećih rezervacija odustane, rekao nam je Duško Kliček, ravnatelj GD HCK Pakrac.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone