ODMARALIŠTE GD HCK NA VIRU Sezona ljetovanja traje do 5. rujna

ODMARALIŠTE GD HCK NA VIRU  Sezona ljetovanja traje do 5. rujna

 

U odmaralištu „Cvrčak“ na Viru Gradskog društva HCK Pakrac od 10. srpnja ljetuje skupina umirovljenika iz Pakraca, Lipika i Siska i vraćaju se 19. srpnja.

Sezonu ljetovanja na Viru otvorila su 15. lipnja djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje Rudolf Steiner iz Daruvara, nakon njih u odmaralištu su boravili članovi Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjima „Golubica“ iz Vukovara, dok su početkom srpnja na Vir stigli i korisnici Caritasove Kuće „ Sv. Vinka Paulskog“ iz Oborova.

Od 19. srpnja u dvanaestodnevnom boravku na Viru će ljetovati i djeca iz Srpskog kulturnog društva „Prosvjeta“ iz Zagreba, a organizirano će ljetovati i skupina umirovljenika iz Daruvara te 60-ak djece s područja Pakraca i Lipika izabrana putem socijalnih vijeća gradova Pakraca i Lipika koji i financiraju troškove boravka.

Kako nam je rekla Danijela Kiš, ravnateljica GD HCK Pakrac, sezona ljetovanja traje do 5. rujna i sva mjesta su popunjena, kako za grupna tako i za pojedinačna ljetovanja, te nema naznaka da će netko od postojećih rezervacija odustati.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email