ODBOJKA: VOLLEY LIPA – KOPRIVNICA 3:2 Aplauz odbojkašicama nakon 27 godina

ODBOJKA: VOLLEY LIPA – KOPRIVNICA 3:2 Aplauz odbojkašicama nakon 27 godina

Nešto više od 27 godina trebalo je proći kako bi pakrački navijači, ljubitelji odbojke, ponovo mogli aplauzom pozdraviti pobjedu jedne od lokalnih odbojkaških ekipa. U Pakracu – gradu koji ima sjajnu odbojkašku povijest – to se dogodilo u subotu 20. listopada kad su odbojkašice Volley LiPe iz Pakraca u utakmici 2. kola 3. odbojkaške lige – Regije Centar pobijedile suparnice iz Koprivnice rezultatom 3:2.

Odbojkaška premijera nije počela dobro, stotinjak pristiglih navijača kao da je sputalo mlade Pakračanke što se Podravke iskoristile i povele 2:0 u setovima (20:25; 19:25). Naše tada konsolidiraju redove, pojačavaju ritam i poravnavaju rezultat (25:9; 25;19), dok peti odlučujući set sigurno privode kraju (15:11) i osvajaju prve službene bodove.

Kako kaže trener Marko Kepčija, naše djevojke treniraju četiri puta tjedno i u Pakracu imaju odlične uvjete. U 3. ligi, koja je ujedno i posljednji kvalitativni (ženski) rang, moći će ravnopravno igrati protiv većine momčadi, a osim Koprivnice testirat će ih ekipe Križevaca, Vrbovca 2, Daruvara 2, Bjelovara 2 i 3 te Čazme 2 i 3.

Narednog tjedna u sklopu 3. kola Pakračanke gostuju kod Bjelovara 3.

Paralelno sa seniorskim timom, razvija se i ženska odbojkaška budućnost koju od školskih selekcija vode trenerice Zvjezdana Kliček i Melita Tukara. Njih pedesetak koliko ih trenira u mlađim kategorijama u Pakracu će se predstaviti 3. studenog na prvom od pet regionalnih turnira za uzraste U11, U13 i U15.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email