ODBOJKA Poraz seniorki u Vrbovcu, s natjecanjem krenuli mlađi uzrasti

ODBOJKA Poraz seniorki u Vrbovcu, s natjecanjem krenuli mlađi uzrasti

U sklopu utakmica 5. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige – skupina Sjever odbojkašice Volley LiPe poražene su na gostovanju kod Vrbovca 2 s čistih 3:0 (25:22, 25:14, 25:22). Nakon pet odigranih susreta naše djevojke imaju pobjedu i četiri poraza, a nakon slobodnog 6. kola, sljedeći ispit imat će u 7. kolu koje se igra posljednjeg vikenda u mjesecu u Križevcima protiv ne baš uvjerljivog domaćina.

„U Vrbovcu smo u utakmicu ušle nesigurno i s previše respekta prema protivniku. Nismo pokazale sve što možemo i koliko vrijedimo pa smo izgubile utakmicu koju smo uz malo više vjere u vlastiti sposobnosti mogle dobiti. Nakon priličnog razočarenja kod djevojaka, kroz razgovor s trenerom Kepčijom brzo smo vratile pozitivu i s nestrpljenjem očekujemo sljedeće treninge i utakmice u kojima ćemo pokazati pravu vrijednost“, kratko nas je o utakmici izvijestila kapetanica ekipe Dajana Popović.
U Vrbovcu su igrale: Martina Zec, Sabina Bencištadler, Nensi Pilat, Karla Ivanović, Nataša Ševegjarto, Ines Jendrašić, Hana Vujić, Dajana Popović i Biljana Sudar.

Započelo prvenstvo mlađih uzrasta

U subotu (16. studenog) održano je i 1. kolo prvenstva odbojkaškog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije za mlađe dobne kategorije (mini odbojkašice i mlađe kadetkinje) u Gradskoj sportskoj dvorani u Daruvaru. Naše predstavnice postigle su sljedeće rezultate:

MINI ODBOJKA:
OK Daruvar–OK Lipa Volley 3:0
ŽOK Bjelovar – OK Lipa Volley 3:0
Za Lipa Volley su igrale: Tea Majcenović, Dalija Vončina, Iva Bukovac, Valentina Čakarić, Mia Kir, Ema Majstorović, Lorena Kliček i Eva Krivdić.

MLAĐE KADETKINJE
OK Daruvar-Ok Lipa Volley 2:1
OK Lipa Volley–ŽOK Bjelovar 0:2
OK Lipa Volley – ŽOK Križevci 2:0
Za Lipa Volley su igrale: Ines Jendrašić, Hana Vujić, Tara Čelec, Tea Rajšić, Petra Papaik, Nika Biondić, Marcela Grgić, Barbara Drempetić.

Drugi krug prvenstva odigrat će se u prosincu u Pakracu.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email