ODBOJKA Druga pobjeda naših djevojaka

ODBOJKA Druga pobjeda naših djevojaka

Proteklog vikenda pakračko-lipičke odbojkašice Volley LiPe upisale su drugu prvenstvenu pobjedu u sklopu utakmica 7. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige Istok. U dvoboju odigranom u Križevcima bolje su bile od istoimenog domaćina s 3:2 (15:25; 25:12; 25:15; 7:25;15:11). S novim bodovima naše su odbojkašice zadržale 5. mjesto u konkurenciji 7 ekipa, a iza njih se nalaze Križevčanke te ekipa Bjelovar 3.

„Odigrale smo jednu od boljih utakmica ove sezone. Cure iz Križevaca su pružale jak otpor što se vidi i iz rezultata, no mi smo ovaj put pod pritiskom dobro reagirale. Dat ćemo sve od sebe da svaka naredna utakmica bude odigrana jednako dobro. Uskoro se vidimo i na pakračkom terenu, svi su dobrodošli!“, prokomentirala je utakmicu jedna od igračica Martina Zec i najavila skorašnji povratak odbojkašica na pakrački parket. Podsjetimo, one zbog renoviranja pakračke sportske dvorane cijelu polusezonu igraju na gostujućim terenima.

U Križevcima su igrale: Dajana Popović (kapetan), Nataša Ševegjarto, Biljana Sudar, Karla Ivanović, Nensi Pilat, Ivona Tutić, Sabina Bencištadler, Dorotea Mateš, Hana Vujić, Ines Jendrašić, Helena Szabo, Martina Zec.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email