OBRIS & PCP Radionica na temu: Zdrava mjesta rada za sve uzraste

OBRIS & PCP Radionica na temu: Zdrava mjesta rada za sve uzraste

Pučko otvoreno učilište Obris, Podružnica u Pakracu u suradnji s Poduzetničkim centrom Pakrac u utorak 3. listopada u 9,30 sati, povodom Tjedna cjeloživotnog učenja, organizira radionicu na temu „Zdrava mjesta rada za sve uzraste“. Radionica će biti održana u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog centra u Pakracu.

Teme radionice su Predstavljanje Zavoda i EU-OSHE, Starenje i sigurnost i zdravlje na radu, Ugradnja sigurnosti i zdravlja na radu u obrazovanje te Mladi i sigurnost i zdravlje na radu

˝Zdrava mjesta rada za sve uzraste” prilika je za promicanje održivog rada i zdravog starenja od samog početka radne aktivnosti pa do završetka radnog vijeka ispunjenjem uvjeta za punu starosnu mirovinu. Radna snaga u Europi sve je starija, a dob za odlazak u mirovinu sve je viša, a duži radni vijek je izgledan. Rad je dobar za fizičko i mentalno zdravlje, a dobro upravljanje sigurnošću i zdravljem na radu povećava produktivnost i učinkovitost. Demografske promjene mogu prouzročiti probleme, no osiguranjem održivog radnog vijeka može se doskočiti tim izazovima te raditi na prevenciji“, stoji u priopćenju.

Predavačica na radionici bit će viša stručna savjetnica, Sanja Sambol, struč. spec. ing. sec, iz Službe za zaštitu na radu, ovlaštenja, nadzor i analizu.

Dolazak je potrebno potvrditi do petka 29. rujna na e-mail: info@pou-obris.hr .

Sve informacije vezane uz Tjedan cjeloživotnog učenja u Republici Hrvatskoj možete pronaći na stranicama Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ili na poveznici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/ .

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email