OBILJEŽAVANJE UOČI DANA SJEĆANJA: Pakrac za Vukovar

OBILJEŽAVANJE UOČI DANA SJEĆANJA: Pakrac za Vukovar

Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Pakrac i ove godine organizira 17. studenog, uoči obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, paljenje lampiona ulicama Pakraca u znak odavanja počasti gradu heroju, njegovim žrtvama, ali i svim poginulim i nestalim braniteljima iz Domovinskog rata.

U 18 sati će biti služena sveta misa u župnoj crvi u Pakracu, a u 18,30 sati će se paliti lampioni od crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu, kroz Trg bana Jelačića i Ulicu hrvatskih velikana prema Trgu dr. Franje Tuđmana.

„Pozivaju se svi građani da se pridruže ovoj akciji. Ponesite lampione kako bismo na dostojanstven način mogli odati počast žrtvama herojskog grada i da u znak sjećanja na sve žrtve Domovinskog rata zajednički dostojno i dostojanstveno obilježimo Dan sjećanja na Vukovar“, stoji u pozivu Anamarije Blažević, predsjednice pakračke Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone