OBAVIJEST VLASNICIMA KUĆNIH LJUBIMACA Do 15. srpnja dostaviti podatke o kućnim ljubimcima gradskoj upravi

OBAVIJEST VLASNICIMA KUĆNIH LJUBIMACA Do 15. srpnja dostaviti podatke o kućnim ljubimcima gradskoj upravi

Svi vlasnici kućnih ljubimaca (pasa i mačaka) s područja grada Pakraca do 15. srpnja trebaju dostaviti podatke o svojim ljubimcima pakračkoj gradskoj upravi, što je zakonska obveza, stoji u obavijesti na službenoj stranici Grada Pakraca.

Građani to mogu učiniti popunjavanjem postavljenog kontakt obrasca s podacima o svom kućnom ljubimcu na gradskim stranicama, a ukoliko su isti vlasnici više pasa ili mačaka, nakon upisa podataka o kućnom ljubimcu i slanjem istog klikom na “Pošalji prijavu”, potrebno je ponovno popuniti obrazac s novim podacima i također poslati prijavu.

Obrasci se mogu popuniti i u zgradi Grada Pakraca, soba 120 (svaki utorak od 8 do 10,30 sati) ili preuzeti s ovog linka i poslati poštom na adresu: Grad Pakrac, Trg bana Josipa Jelačića 18, 34550 Pakrac.

Prikupljanje podataka je zakonska obveza, a služi u svrhu evidencije broja kućnih ljubimaca, te da li se poštuju odredbe Zakona o zaštiti životinja.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone