NOVOST U KOMUNALCU Omogućena distribucija računa e-poštom

NOVOST U KOMUNALCU Omogućena distribucija računa e-poštom

Pakrački Komunalac omogućit će potrošačima da mjesečne račune za odvoz smeća i potrošnju plina dobivaju elektronskim putem na svoje e-mail adrese. S računima za listopad čija isporuka je u tijeku, šalju i obavijest kojim informiraju potrošače o toj novoj vrsti usluge te obrazac na kojem se traži e-meil adresa na koje će zaprimati račun. Popunjavanjem potpisanog obrasca i njegovim vraćanjem u Komunalac potrošač će ući u njihov sustav elektronske dostave i pokaže li se instalirani program za tu namjenu  u informatičkom sustavu Komunalca djelotvoran već u prosincu račun za studeni bi trebali biti onim potrošačima koji su za to iskazali interes  isporučen elektroničkom poštom, kaže direktor Josip Bišćanin. Ostali potrošači će račune dobivati kao i do sada.

Zbog toga i radi očitovanje plinskih brojila, na žalost Komunalca,  inkasator će i dalje morati svakoga mjeseca obilaziti domaćinstva, ali će se ostvariti uštede na činjenici da se dio računa neće morati ispisivati, kažu u Komunalcu.

U prvih desetak dana otkada se distribuiraju obavijesti-obrasci se za prelazak na e-račun javilo petnaestak potrošača. No Bišćanin očekuje da će s vremenom taj broj zamjetno rasti.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email