NOVOOTVORENA ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE Ortopantomogram od sad i u Pakracu!

NOVOOTVORENA ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE Ortopantomogram od sad i u Pakracu!

U sklopu Doma zdravlja Pakrac od 7. svibnja s radom je započela novoopremljena ordinacija dentalne medicine koja će između ostalih uobičajenih stomatoloških usluga vršiti i ortopantomogramsko snimanje, doznajemo od Matea Pierobona, dr. med. dent. voditelja ordinacijskog tima koji uz njega čini i Kristina Ćasić, medicinska sestra – asistentica.
Vijest da je usluga snimanja ortopantomogramom odnedavno dostupna i u našem gradu, zasigurno će obradovati brojne Pakračane koji su za istu do sad morali putovati do Kutine, Garešnice ili Požege, a nerijetko i platiti snimanje od 150 do 200 kuna. U Pakracu će ono preko uputnice HZZO-a biti dostupno za 20 kuna.


Dr. Pierobon dalje navodi da je nova ordinacija (u Pakracu postoje još tri ordinacije u zakupu) uređena opremom posljednje generacije što ujedno garantira i kvalitetnu uslugu. Ovim putem poziva potencijalne pacijente da se za upis ili snimanje naruče putem telefona na broj 034/421-373, maila: mateo.pierobon@dz-pozega.hr ili osobno u ordinaciji.
Podsjetimo, ortopantomogramsko snimanje radi preglednu snimku svih zuba obje čeljusti, a danas predstavlja nezaobilazan postupak u suvremenoj stomatološkoj dijagnostici te vjerno prikazuje zdravstveno stanje usne šupljine koje nije moguće vidjeti kliničkim pregledom.
Mateu Pierobonu, voditelju ordinacije, Pakrac nije prvo radno mjesto. Nakon studija radio je 6 mjeseci u Zadru, no priliku za povratak u rodni grad ovaj stipendist Grada Pakraca nije propustio. „Zahvaljujem gradonačelnici Pakraca Anamariji Blažević i Marijanu Višatickom, ravnatelju županijskog Doma zdravlja na sveukupnoj pomoći i podršci pri nabavi ortopantomograma, ali i opremanju ordinacije koja će biti od velike važnosti našim sugrađanima pri konzumiranju kvalitetne stomatološke usluge“, završio je Pierobon.
Radno vrijeme ortopana je ponedjeljak i utorak od 13 do 20,30 sati te srijeda, četvrtak i petak od 7 do 14,30 (obvezna narudžba).

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone