NOVOOTVORENA ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE Ortopantomogram od sad i u Pakracu!

NOVOOTVORENA ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE Ortopantomogram od sad i u Pakracu!

U sklopu Doma zdravlja Pakrac od 7. svibnja s radom je započela novoopremljena ordinacija dentalne medicine koja će između ostalih uobičajenih stomatoloških usluga vršiti i ortopantomogramsko snimanje, doznajemo od Matea Pierobona, dr. med. dent. voditelja ordinacijskog tima koji uz njega čini i Kristina Ćasić, medicinska sestra – asistentica.
Vijest da je usluga snimanja ortopantomogramom odnedavno dostupna i u našem gradu, zasigurno će obradovati brojne Pakračane koji su za istu do sad morali putovati do Kutine, Garešnice ili Požege, a nerijetko i platiti snimanje od 150 do 200 kuna. U Pakracu će ono preko uputnice HZZO-a biti dostupno za 20 kuna.


Dr. Pierobon dalje navodi da je nova ordinacija (u Pakracu postoje još tri ordinacije u zakupu) uređena opremom posljednje generacije što ujedno garantira i kvalitetnu uslugu. Ovim putem poziva potencijalne pacijente da se za upis ili snimanje naruče putem telefona na broj 034/421-373, maila: mateo.pierobon@dz-pozega.hr ili osobno u ordinaciji.
Podsjetimo, ortopantomogramsko snimanje radi preglednu snimku svih zuba obje čeljusti, a danas predstavlja nezaobilazan postupak u suvremenoj stomatološkoj dijagnostici te vjerno prikazuje zdravstveno stanje usne šupljine koje nije moguće vidjeti kliničkim pregledom.
Mateu Pierobonu, voditelju ordinacije, Pakrac nije prvo radno mjesto. Nakon studija radio je 6 mjeseci u Zadru, no priliku za povratak u rodni grad ovaj stipendist Grada Pakraca nije propustio. „Zahvaljujem gradonačelnici Pakraca Anamariji Blažević i Marijanu Višatickom, ravnatelju županijskog Doma zdravlja na sveukupnoj pomoći i podršci pri nabavi ortopantomograma, ali i opremanju ordinacije koja će biti od velike važnosti našim sugrađanima pri konzumiranju kvalitetne stomatološke usluge“, završio je Pierobon.
Radno vrijeme ortopana je ponedjeljak i utorak od 13 do 20,30 sati te srijeda, četvrtak i petak od 7 do 14,30 (obvezna narudžba).

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email